Miss Hammock

Hátizsákkal a világ körül

Hogyan mondtam fel és kezdtem el utazni, és hogyan csináld Te is?

2018. június 05. 13:35 - misshammock

Te is szeretnéd körbeutazni a világot és frusztrál, hogy évente csak 20x napod van szabadságra menni? Te is szeretnéd, hogy hétfőn ugyanolyan kedvvel ébredj fel, mint egy szombaton? Eleged van már a monoton 9-től 5-ig tartó munkádból? Te is egy napsütötte tengerpart mellett szeretnél dolgozni?

Egy éve még én is minden reggel úgy ébredtem, hogy igennel válaszoltam a fenti kérdésekre, de mégsem tettem értük semmit. 2017 szeptemberében viszont minden megváltozott, mondhatjuk, hogy új ember lettem, mert azóta minden nap úgy ébredek fel, hogy hálás vagyok, hogy megléptem ezt a néha még most is rémisztő lépést. Feladtam a stabil állásomat és a saját magam ura lettem. Örülök, hogy "befektettem magamba", mert annyi élménnyel gazdagodtam ezalatt a pár hónap alatt, mint azelőtt 5-10 év alatt. Életemben először egyedül utaztam a világ másik felére, megtanultam búvárkodni, utaztam luxus óceánjárón, kipróbáltam a szörfözést és 6 új országban jártam. Az, hogy valóra váltottam a legnagyobb álmomat és elutaztam Kubába, már csak hab volt a tortán. De nekem sem volt mindig ilyen az életem.

img_1667.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A 9 legjobb dolog a Nomad Cruise-on

2018. január 14. 14:07 - misshammock

Az előző cikkben a Nomad Cruise-ról írtam, de most nézzük meg mi volt a 9 legjobb dolog a hajón. Megkérdeztem sok embert a hajóról, hogy mondják el mi tetszett nekik a legjobban és az ő illetve a saját véleményem alapján állítottam össze a lenti listát. Mindenki másképp éli meg a dolgokat, de a lenti dolgokat a legtöbben kiemelték. 

1. Emberek és a közösség

Sokszor lehet hallani, hogy minden a kapcsolatokon múlik. Ezzel egyet kell értenem viszont óva intelek attól, hogy csak azért gyere el a Nomad Crusie-ra, hogy “hasznos” kapcsolatokat építs. Nem erről van szó. Ha ez a cél, akkor inkább járj el üzleti reggelikre. Ide akkor érdemes jönnöd, ha tényleg meg szeretnéd őket ismerni és nem csak felszínes kapcsolatokat keresel.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: utazas kaland